Domača stranDokumentacijaZa razvijalce

  

Storitev Web Maps za MapInfo Professional

Google Pogled ulic, geokodiranje fotografij in druge spletne storitve neposredno iz
MapInfo Professional

  

Trenutna različica: 12.0.52 (2020)

 PRENOS NAMESTITVENEGA PROGRAMA 

  

  

  

Minimalne sistemske zahteve

  • MapInfo Professional 9.5+

Namestitev

V Windows bodite prijavljeni s svojim uporabniškim imenom oziroma tistim uporabnikom, kateremu želite namestiti MapInfo Professional dodatek Web Maps. Za namestitev niso potrebna skrbniška dovoljenja. Sledite navodilom namestitvenega programa.

Uporaba

Web Maps orodna vrstica v MapInfo Professional

Izberite želeno ikono in kliknite v MapInfo Professional Map okno.

Transformacija

Mastersoft Web Maps transformacija

V kolikor uporabljate sloje brez projekcije (Non-Earth), lahko za njih nastavite projekcijo, ki se uporabi za transformacijo. Uporabite takšno projekcijo, ki najbolj ustreza uporabljenim koordinatam objektov sloja.

Odpnite okna

Odpni v samostojno okno

V meniju Web Maps oken se nahaja ukaz s katerim odpnete okno iz MapInfo Professional in ga prenesete, na primer na drug monitor. Kasneje lahko okno znova pripnete v glavno okno MapInfo Professional.

Različice

Delovanje testne različice ni časovno omejeno. Omejitve so lahko v obliki števila prikazov vsebin ali števila poizvedb. Kljub temu, če dosežete dnevno omejitev, bo storitev naslednji dan delovala. Na vsebinah so lahko prikazana lokacijsko povezana obvestila, ko je prikazano spodaj.

Uvoz fotografij digitalnih kamer (Exif) - V testni različici lahko uvozite 100 fotografij naenkrat.

V kolikor smatrate, da boste Web Maps uporabljali intenzivneje, lahko naročnino na storitev kupite in aktivirate in tako uporabljate želen obseg storitev za določeno obdobje brez omejitev. Za ogled vseh možnosti izberite ikono nastavitve Nastavitve na Web Maps orodni vrstici. Možnosti aktiviranja se nahajajo v predelu Naročnina.

Primer prikaza lokacijsko povezanega obvestila Google Ads (v levem spodnjem kotu okna).

Primer prikaza lokacijsko povezanega obvestila Google Ads

Naročnine

NaročninaCena
Preizkusna časovno neomejena različicaBrezplačno
Naročnina57€ / leto
V ceni ni vštet DDV.

Zasebnost

Ko program Web Maps vzpostavi povezavo z Mastersoft strežnikom le temu preko varne (https) povezave pošlje podatke o različici programske opreme Web Maps in ključ za aktiviranje, na podlagi katere se programu dodeli ustrezna funkcionalnost. Lahko beležimo tudi standardne informacije o računalniku med katere po navadi sodijo, na primer vaš naslov IP in področne ter jezikovne nastavitve. Osebne podatke bomo shranili/uporabili le in samo tiste, ki nam jih boste prostovoljno posredovali v okviru procesa naročila storitve. Izjava o zasebnosti Google storitev in vsebin vsebovanih v Web Maps. Za Google storitve in vsebine, ki so uporabljene v Web Maps veljajo naslednji pogoji uporabe.